Kufi

Assalamualaikum…

____________________________________________________________________________________________________________________

Bismillah…

____________________________________________________________________________________________________________________

                                                                    

____________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________

All Artwork is Registered Trade Mark of aligabanART 2012
All rights reserved by (Act 332) under LAWS OF MALAYSIA ACT 332
INTELLECTUAL PROPERTY AND COPYRIGHT ACT 1987 [REPRINT – 2001]
Incorporating latest amendment – Act A1139/2002

This image or any portion thereof may not be reproduced, distributed, or transmitted or used in any manner, in any form, for any profit-driven enterprise / production / self-use or by anymeans without permission of the publisher.

38 Comments

38 thoughts on “Kufi

  1. amal

    saye de tgk kat fb de frame yg tuk pengantin de perkataan barakallah,,,,,,,klu cam tu bape yek harge nyer…saiz saye nak yg kecik je cam 4 segi 4 same cam kat ats ni…

  2. Wow… these are amazing. Love them all. I’d like to share some of these artwork to my students, let them do some of these kuffic calligraphy as their assignment in my art class. I’m asking your permission.

  3. saya nak oder yg bismillah…berapa harganya ek, tk.

  4. wahid

    Assalamu’alaikum Akhi.
    May I print it out and put a frame? I will put it on my living room and office?
    Jazakallah.
    Wassalamu’alaikum

  5. Md Zulhilmi

    Saya kagum melihat kesenian Islam Kufi..Macam mana nak belajar yea..buat hobby..
    Mohon Tuan ali membenarkan saya save dan menggunakan nya 🙂

  6. ipank

    Ijin copy yaa….

  7. normadihah

    assalamualaikum..mohon izin download karya kufi aligaban..

  8. hafis

    minta izin copy

  9. mohd muzzamil arrozaaq

    MINTA HALALKAN DOWNLOAD GAMBAR NI… LAW ADA REZKI NAK FRAME N LETAK DALAM RUMAH..

  10. anuar bin baharudin

    assalamualaikum.. saya juga ingin memohon keizinan utk muat turun karya kufi murabba dari aligaban, bagi tujuan sendiri dan utk dijual. bagaimana tuan, ada syarat-syarat lainkah?

  11. minta izin copy

  12. rielda

    subhanallah bagus nya… mohon izin copy

  13. mohd zunaidi rajab

    Asalamu’alaikum… dan saya juga ingin memohon keizinan untuk muat turun karya kufi murabba dari aligaban, bagi tujuan sendiri dan untuk dijual. Terima kasih.

  14. hafiz

    assalam..mohon izin mengambil dan mencontohi seni islam ini untuk mendekatkan lagi dengan Allah…

  15. Asalamu’alaikum… Amat menarik! Mohon berkongsi seni)

  16. sy-r

    nak print sendiri tu satu hal juga minta izin, tapi nak jual tu dah melampau la, tokey blog ni pun buat servis jual khat kufi….

  17. Khalil Abdul

    Mohon izin copy juga. Semoga Allah memberkati saudara & keluarga.

  18. hayati

    mohon sy copy….. semoga Allah murahkan rezeki saudara.. terima kasih

  19. echa azman

    asalamualaikum ..minta izin copy untuk kegunaan sendiri boleh? jika tidak diizinkan diharap tuan dapat kirimkan email kepada saya. saya memahami..ini sumber rezeki tuan. semoga kehidupan tuan diberkati allah ..amin

  20. safuwan

    Salam..mohon izin tuan/puan untuk copy dan cetak…semoga Allah memberkati usaha tuan/puan.

  21. ibu zara

    assalamualaikum…mohon izin copy imagenya..untuk d frame sndr..buat d kamar tidur.tq

  22. wan

    Mohon izin copy juga. Semoga Allah memberkati saudara & keluarga.

  23. othman

    Mohon izin copy juga. Semoga Allah memberkati saudara & keluarga nak bukan utk jual

  24. Rejestred tradmark…tak kan Lah tak pahammmmmmmm

  25. rahman

    asssalamu’alaikum wr.wb.
    mohon izin copy .. semoga selalu berkarya dijalan Allah SWT.

  26. NOR AMANINA AZMAN

    Assalamualaikum. .mohon download n print nak letak kat dalam rumah sebab saya memang teringin nak ada dah lama..tapi semua yang jual mahal saya x mampu..terima kasih

  27. azhar

    salam..
    mohon izin copy..Semoga Allah memberkati saudara & keluarga.
    terima kasih.

  28. andri

    Assalammualaikum..mohon izin untuk mengcopy karya-karyanya..terimakasih

  29. aishah

    mohon izin copy ye,saya nak letak kat rumah 🙂

  30. assalam. mohon kebenaran guna khat ni. saya nak jahit atas kain 🙂

  31. liza

    assalamualaikum..
    saya ingin minta izin copy.

  32. sueina

    mohon izin nk share =)

  33. hana

    assalamualaikum…sy berminat dengan khat sufi…izinkan saya copy paste ye…terima kasih…smoga di murahkan rezeki …aminn…;)

  34. mkhairils

    Salam, mohon kebenaran utk copy juga dan Semoga Allah memberkati saudara & keluarga.

  35. Jee

    Can I copy and print out this image for selling purposes?? Seeking ur permission

  36. ida

    assalamualaikum.. saya juga ingin memohon keizinan utk muat turun karya kufi murabba dari aligaban, bagi tujuan sendiri dan utk dijual. boleh ke?

  37. All Artwork is Registered Trade Mark of aligabanART 2012
    All rights reserved by (Act 332) under LAWS OF MALAYSIA ACT 332
    INTELLECTUAL PROPERTY AND COPYRIGHT ACT 1987 [REPRINT – 2001]
    Incorporating latest amendment – Act A1139/2002

    This image or any portion thereof may not be reproduced, distributed, or transmitted or used in any manner, in any form, for any profit-driven enterprise / production / self-use or by any means without permission of the publisher.

    Sebarang unsur perniagaan dari hasil karya dari website ini jika tiada perjanjian bertulis adalah dikira cetak rompak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: